Afgelopen donderdag 2 september vierden we het hoogste punt van de bouw van de nieuwe, groene buurt Hof van Nijmegen in Dukenburg: ons appartementengebouw dat dicht bij de Van Schuylenburgweg ligt. Woonwaarts verhuurt dit najaar in Hof van Nijmegen 62 sociale huurwoningen. Bij het officiële moment waren wethouder Noël Vergunst en andere genodigden aanwezig namens woningcorporatie Woonwaarts, gemeente Nijmegen en ontwikkelaars Trebbe en KlokGroep. Door de geldende coronamaatregelen was het een besloten bijeenkomst.

We zijn trots dat we met Hof van Nijmegen weer mensen blij kunnen maken met een betaalbare huurwoning op een centrale, groene plek in Dukenburg. Woonwaarts verhuurt in deze nieuwe buurt 42 appartementen en 20 eengezinswoningen. In totaal bouwen Trebbe en KlokGroep in Hof van Nijmegen 156 woningen (52 koopwoningen en 104 sociale en vrije sector huurappartementen en -woningen). De nieuwe buurt ligt dicht bij Tolhuis, langs de Van Schuylenburgweg, op de locatie waar het oude HAN-gebouw lag. Hof van Nijmegen ligt middenin het groen, dicht bij diverse voorzieningen in Dukenburg zoals winkels, scholen, parken en sportcentra.

Heb je interesse in een sociale huurwoning in Hof van Nijmegen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief: mail je volledige naam en e-mailadres naar info@woonwaarts.nl. De eerste nieuwsbrief verschijnt deze maand. Daarin lees je wanneer Woonwaarts de woningen te huur aanbiedt via www.entree.nu.