De 42 appartementen en 20 rij- en hoekwoningen zijn levensloopgeschikt en te huur voor een mix aan mensen. Alle woningen zijn geschikt voor mensen met een rollator, hebben energielabel A+ en zijn aardgasloos.
  • De woningen in Hof van Nijmegen variëren in prijs tussen de € 619 en € 737. Deze prijzen zijn gebaseerd op prijspeil 2020. Alle sociale huurwoningen van Woonwaarts hebben een huurprijs van maximaal €752,33.
  • Het appartementengebouw heeft zonnepanelen en isolatie van hoge kwaliteit.
  • In het najaar van 2021 bieden we de sociale huurwoningen via Entree te huur aan.
  • Voor Hof van Nijmegen werken we samen met aannemer KlokGroep en de gemeente Nijmegen.

‘We zijn blij dat ook Dukenburg weer een mix aan nieuwe woningen krijgt’

In het voorjaar van 2019 vierden bewoners en omwonenden van de nieuwe woongebouwen Tonder en Vulder in Malvert dat de buurt klaar was. "Een half jaar later konden we vertellen dat Dukenburg wéér nieuwe sociale huurwoningen in een mooie buurt krijgt. Daar zijn we blij mee", zegt Esther Lamers, directeur-bestuurder van Woonwaarts. "Dukenburg is een deel van de stad dat aandacht verdient. Het is een heel ruim, groen en levendig stuk van Nijmegen waar mensen graag wonen. Met de komst van Hof van Nijmegen bieden we een mix aan mensen weer een kans op een betaalbaar en duurzaam huis."


Ruimte, groen, duurzaam en verrassend centraal: Hof van Nijmegen

De nieuwe buurt ligt dicht bij onder andere diverse winkelcentra, scholen, sportverenigingen, wandelparken, het zwembad en het trein- en busstation Dukenburg. Hof van Nijmegen is ruim en groen van opzet. Om de nieuwe buurt ligt een grote strook van bomen waardoor een hof ontstaat. Alle woningen richten zich naar binnen dat het gevoel van ‘samen’ wonen versterkt. De woningen in Hof van Nijmegen zijn aardgasloos en elektrisch verwarmd wat de CO2-uitstoot vermindert. Met deze manier van bouwen sluiten we aan bij de klimaatdoelen van ons kabinet.


Informatie over Hof van Nijmegen

www.hofvannijmegen.nl

Over huren in Hof van Nijmegen

Mail je volledige naam en e-mailadres naar info@woonwaarts.nl. Dan ontvang je de nieuwsbrief als er nieuws is. Rond de zomer versturen we de eerste nieuwsbrief.

Het hart van Dukenburg krijgt met 156 duurzame koop- en huurwoningen een nieuwe, groene buurt: Hof van Nijmegen. Op de oude HAN-locatie, achter de Van Schuylenburgweg, realiseren woningcorporatie Woonwaarts en KlokGroep samen 62 duurzame, sociale huurwoningen. In het najaar van 2020 startte de bouw, de woningen zijn als alles volgens planning verloopt begin 2022 klaar.