Huur betalen

Wie een huis van ons huurt, betaalt daarvoor maandelijks huur. In de huurprijs zijn soms ook servicekosten inbegrepen. Bijvoorbeeld voor de lift, een voorschot voor de verwarming, het schoonmaken van de entreehal of het gemeenschappelijk tuinonderhoud.

Je betaalt de huur altijd vooruit, dus vóór de eerste van de maand. Je kunt de huur op verschillende manieren betalen. Dit kan je altijd veranderen: online of door een e-mail te sturen naar info@woonwaarts.nl.

Automatische incasso

Via automatische incasso is huurbetaling het makkelijkst. Je geeft ons via een machtiging toestemming om iedere 25e van de maand de huur van de volgende maand automatisch af te schrijven. Zo heb je er geen omkijken naar. En je weet zeker dat je je huur altijd op tijd betaalt.

Wil je dit doen? Download dan de machtiging en stuur deze ingevuld naar info@woonwaarts.nl.

Via een betaallink in je e-mail

Wanneer je hiervoor kiest, krijg je in de derde week van de maand een e-mail met betaallink van ons. Wanneer je op de link klikt, kom je in je eigen internet bankieromgeving terecht. Daar handel je de huurbetaling zelf af.

Via iDEAL

Hiervoor moet je inloggen op onze website. Daarna kies je zelf welke openstaande rekening(en) je wilt betalen. Je ontvangt van ons een bevestiging als wij het geld hebben ontvangen.

Heb je een betaling gemist of is er een rekening binnengekomen? Je kunt dit direct online aan ons betalen.

Direct betalen met iDEAL