Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Huurwoningen

In Nijmegen, Beuningen, Ewijk, Weurt, Winssen, Afferden, Deest, Druten en Puiflijk werkt Woonwaarts aan sociaal duurzame buurten. Als corporatie vinden wij een mix van mensen en een variatie aan woningen belangrijk. Dat maakt een buurt sociaal duurzaam. In diverse buurten verhuren én verkopen we daarom nieuwe, maar vooral bestaande woningen, voor jong en oud, single of samen en in verschillende prijsklassen.

Huurwoningen tot € 752,33 (prijspeil 2021)

Woonwaarts is net als veel andere woningcorporaties in de woningmarktregio Arnhem Nijmegen aangesloten bij Entree. Via de website www.entree.nu bieden we regelmatig huurwoningen aan met huurprijzen tot € 752,33. Op de website van Entree vind je informatie over hoe je je kunt inschrijven, aan welke voorwaarden je daarvoor moet voldoen, hoe je op een woning kunt reageren, wat je kunt doen bij urgentie, en meer. Ook zie je in een schema op de website van Entree op welke woningen je kunt reageren. Dit is namelijk afhankelijk van je inkomen en huishoudgrootte. 

Entree
We bieden onze sociale huurwoningen aan via Entree, het regionale woonruimteverdeelsysteem. Wil je reageren op een woning? Dan moet je ingeschreven staan bij Entree. Bij woningen die we via meettijd of loting aanbieden, heb je minstens zeven dagen de tijd om te reageren. Je kunt maximaal op twee woningen tegelijk reageren. Lees meer op de website van Entree.

Toewijzingsregels
Bij sommige woningen zijn er extra regels om voor de woning in aanmerking te komen. Er kan bijvoorbeeld een bepaald inkomen voor nodig zijn of we stellen voorwaarden aan de huishoudgrootte. Meer hierover lees je op de website van Entree. Soms bieden we woningen met voorrang aan woningzoekenden aan die met spoed een woning nodig hebben. Dit zijn urgenten. We bieden ook woningen aan waarbij woningzoekenden met een indicatie voorrang hebben. Zie indicatiewoningen.

Zorg voor een inkomensverklaring!
Heb je gereageerd op een woning? Dan raden wij je aan de benodigde gegevens en papieren te verzamelen. Voor sociale huurwoningen gelden inkomenseisen. Om je inkomen te controleren vragen wij je bij de toewijzing van de woning een recente inkomensverklaring te overleggen (van jezelf en van je medebewoners, uitgezonderd inwonende kinderen). Een inkomensverklaring is gratis. Je vraagt deze aan bij de BelastingTelefoon via 0800 – 0543, of via de website van de Belastingdienst. Hier vind je ook meer informatie. Na vijf tot tien werkdagen ontvang je de verklaring thuis. Let op: zonder inkomensverklaring wijzen wij je geen woning toe.

Huurwoningen vanaf € 752,33 (prijspeil 2021)

Snel op zoek naar een huurwoning? Dan is het huren van een vrije sectorwoning misschien iets voor jou. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je namelijk niet ingeschreven te staan bij Entree. Wel geldt er bij ons een aantal andere voorwaarden. Woningen met een huurprijs vanaf € 752,33 bieden wij aan via Je Eigen Thuis van Woonwaarts. Op deze website vind je naast de voorwaarden ook meer informatie over koopwoningen en financiële regelingen.

Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar: Catharinahof in Nijmegen

Je bent 50+ en je voelt je prima waar je nu woont. Maar je spreekt je buren niet zo vaak als je zou willen. Ook je familieleden hebben een drukke agenda. Is het thuis fijn, maar zou je meer contact met andere mensen willen? Kom dan eens kijken in Catharinahof. Lees hier meer in de folder en de prijslijst.

Nieuws

Misschien heb je recht op een eenmalige verlaging van je huur


06-01-2021

Is je inkomen in verhouding tot je huurprijs laag? Dan krijg je volgens de overheid in 2021 een e...


lees meer >

Rekeningnummer voor betalen huur


29-12-2020

Vanaf deze maand gebruiken we één bankrekeningnummer voor al onze betalingen. Dus o...


lees meer >

Boek De Gemeenschap 1920 – 2019


21-12-2020

Historica Ingrid Jacobs kreeg vóór de fusie met Standvast Wonen de opdracht om een ...


lees meer >

Bewonerskrant Thuis in de buurt is uit!


18-12-2020

Deze week ligt de decemberuitgave van onze bewonerskrant Thuis in de buurt bij al onze huurders i...


lees meer >

Corona: deze maatregelen nemen wij


15-12-2020

Woonwaarts volgt het advies van het RIVM. We nemen maatregelen om verdere verspreiding van het co...


lees meer >
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.