Koop de woning die bij je past

Je bent op zoek naar je droomhuis, je eigen thuis. Handig om eerst te weten wat voor soort woning je zoekt. En je af te vragen of je zelf wilt klussen of dat je liever meteen gaat inrichten. Wij verkopen woningen in verschillende prijsklassen, maar ook in verschillende kwaliteitsniveaus. Zo bieden we je de Opknapper, de Aflakker en de Instapper.

De Opknapper

Ben je handig en steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een woning helemaal naar wens opknappen? En ben je er niet vies van om muren te stuken, vloeren te vernieuwen, cv-installaties te verbeteren of een nieuwe badkamer of keuken te plaatsen? Dan is de Opknapper echt iets voor jou! Sommige Opknappers moeten volledig onder handen worden genomen, bij andere gaat het alleen om de aanpak van voorzieningen of ruimten. De Opknapper vraagt om een grotere investering dan de Aflakker.

De Aflakker

Ben jij op zoek naar een eigen woning waar je wel je eigen draai aan wilt geven, maar heb je geen zin in grote klussen? Dan kies je voor de Aflakker. De badkamer en/of keuken zijn meestal in prima staat. De elektra is veilig en de woning is netjes. De muren, kozijnen en deuren vragen om een likje verf. Met een paar kleine klusjes én een schilderbeurt is de woning klaar voor gebruik.

De Instapper

Koop je het liefst een woning waarbij je alleen maar je meubels en verhuisdozen naar binnen hoeft te dragen? Dan is de Instapper echt een woning voor jou. Deze woningen hebben een prima vloer- en wandafwerking en een eenvoudige, nette keuken en badkamer. Verhuizen maar!

Bekijk ons aanbod en koop de woning die bij je past!

Benieuwd naar ons aanbod?