Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

21-12-2020 |

Boek De Gemeenschap 1920 – 2019

Boek De Gemeenschap 1920 – 2019

Historica Ingrid Jacobs kreeg vóór de fusie met Standvast Wonen de opdracht om een boek te schrijven over de geschiedenis van De Gemeenschap en de betekenis die de corporatie heeft gehad voor Nijmegen. En daar is ze in geslaagd. Ze schreef een prettig leesbaar boek en voegde daar prachtige foto’s aan toe.  

In deze video zie je hoe Ingrid het eerste exemplaar van De Gemeenschap 1920 - 2019 overhandigt aan Paul van Roosmalen, één van de directeur-bestuurders van Woonwaarts. De overhandiging vond plaats in de Spoorbuurt, de wijk waar De Gemeenschap de eerste sociale huurwoningen bouwde. 

Wist je dat het in 1936 spookte in de Van 't Santstraat 67? Een aantal straten in de Spoorbuurt hadden vroeger andere namen. Zo heette de Diepenbrockstraat eerst Overijselschestraat en later Bliekstraat. En er zijn meer straten in de Spoorbuurt die vroeger andere namen hadden, zoals de Dunklerstraat.

Dit en meer lees je in het boek

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.