Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

24-09-2020 |

Onze huurdersorganisatie in Nijmegen zoekt versterking!

Vacature voor voorzitter en penningmeester

De Huurdersvereniging HuurdersBelangenNijmegen komt op voor de belangen van alle huurders van Woonwaarts in de Gemeente Nijmegen. Wij timmeren al sinds 2006 aan de weg. De Huurdersvereniging wil een frisse herstart maken in 2020. Daarom hebben wij nu al versterking nodig.

Actie voeren, in gesprek gaan met de woningcorporatie, met bewonerscommissies, activiteitencommissies, buurtbewoners, regionale huurdersverenigingen in Druten en Beuningen, Gemeente Nijmegen, brieven schrijven met en voor bewoners, huurders informeren over hun rechten… we houden 4 x per jaar Bewonersraad met onze leden! 

Een duidelijke stem voor de huurders blijft nodig

Want: de Huurdersorganisatie wil meer betaalbare en goed onderhouden woningen in Nijmegen! Voor iedere portemonnee, voor gezin, jongeren, afgestudeerden, ouderen of alleenstaanden.

Wij zoeken, buiten nieuwe leden, ook:

  • 1 penningmeester
  • 1 voorzitter        

Interesse? Solliciteer dan: hbnnijmegen@gmail.com

Voor meer informatie kun je terecht bij Wim de Geus (penningsmeester) of Anne van der Zwaan (interim voorzitter/secretaris).

Wim de Geus
06 - 27265340
degeus.wim@gmail.com

Anne van der Zwaan
Van ’t Santstraat 205
6523BE Nijmegen
06 - 28864371                       
annievanderzwaan1609@gmail.com

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.