Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

29-07-2020 |

We zoeken een ervaren financieel specialist!

Draag jij bij aan de financiƫle administratie van Woonwaarts?

We zoeken een ervaren financieel specialist!

Samen werken we aan wijken en buurten waar iedereen zich thuis voelt. Nu en in de toekomst. We bieden maatwerk waar dat nodig is. We vinden het belangrijk dat onze huurders zich prettig voelen in hun omgeving. Een mooie uitdaging voor ons. Voor jou ook? Laat het ons weten!

Hiervoor ben je nodig

Als financieel specialist ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de financieel administratieve taken met een aantal uiteenlopende aandachtsvelden. Op zo'n manier dat we op ieder gewenst moment een betrouwbaar en eenduidig beeld hebben van de financiële situatie van de organisatie en we zo een maximale bijdrage leveren aan het realiseren van de organisatiedoelen.

Je geeft functioneel leiding aan de medewerkers van de financiële administratie, bereidt fiscale (loonheffings) aangiftes voor, beoordeelt en verwerkt jaarlijkse aanslagen WOZ, zorgt voor tijdige beschikbaarheid van realisatiecijfers voor rapportages en je bent verantwoordelijk voor de aansluiting van alle subadministraties op het grootboek. Je draagt verantwoordelijkheid voor de totale registratie van de financiële data. Dat doe je in Tobias AX. Tenslotte coördineer je de jaarlijkse afrekening van de servicekosten.

Dit heb je in huis

Je hebt een financiële HBO opleiding afgerond en hebt je verder ontwikkeld in financiële onderdelen zoals fiscaliteiten en treasury. Je bent toegankelijk en communiceert makkelijk met collega’s van zowel de eigen als andere afdelingen. Met jouw ervaring op het gebied van de (sub)administratie en je kennis van wet- en regelgeving kunnen we de administratie bij Woonwaarts verder optimaliseren. Kennis en ervaring met Tobias AX is een absolute pré.

Ons aanbod aan jou

Bij Woonwaarts werk je in een mooie organisatie in ontwikkeling, in een prettige sfeer, met betrokken en enthousiaste collega's. Wij bieden je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

  • De cao Woondiensten is van toepassing. Daarin zijn ook je arbeidsvoorwaarden geregeld.
  • Je functie is ingeschaald in K (tussen € 4.050,- en € 5.474,-). Daarnaast bieden we enkele aanvullende arbeidsvoorwaarden.
  • In eerste instantie bieden we een arbeidsovereenkomst voor één jaar voor gemiddeld 32 – 36 uur per week. Bij gebleken geschiktheid behoort een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd daarna tot de mogelijkheden.

Dit is handig om te weten

  • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Koos de Pijper, manager Bedrijfsvoering, via telefoonnummer 024 382 01 00. Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.woonwaarts.nl.
  • Heb je interesse in deze functie? Stuur dan vóór vrijdag 21 augustus je motivatiebrief met CV naar Rachelle Wijnandts, HRM adviseur, hrm@woonwaarts.nl.
  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 1 september.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs. Delen via social media mag.
< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.