Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

11-09-2020 |

We zoeken een ervaren medewerker VvE!

Heb jij passie voor gezamenlijkheid en hart voor huurders?

We zoeken een ervaren medewerker VvE!

Als eigenaar van de woningen die we verhuren in een aantal woongebouwen zijn we van rechtswege lid van 60 Verenigingen van Eigenaren: VvE’s. Een intensieve, uitdagende en soms ingewikkelde rol. Is dit een uitdaging voor jou? Laat het ons weten! We zoeken namelijk een ervaren medewerker VvE die de eigenaarsrol vervult in VvE-vergaderingen.

Hiervoor ben je nodig

In een VvE komen eigenaars periodiek bij elkaar om gezamenlijk te beslissen over alle gemeenschappelijke elementen van een complex. Jij vervult in de vergadering de rol van eigenaar. Je behartigt daarbij zoveel mogelijk de belangen van Woonwaarts als eigenaar. En tegelijkertijd ook de belangen van onze huurders die in dat complex wonen. In jouw rol is het de uitdaging de verschillende belangen naadloos op elkaar te laten aansluiten bij de regelgeving van een VvE of bij de huurwetgeving.

Dit heb je in huis

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau met praktische ervaring. Jouw onderhandelings- en adviesvaardigheden komen in deze functie goed van pas. Dat doe je met veel overtuigingskracht. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden heb je het vermogen om met verschillende partijen om te gaan. Je bent ondernemend en toont lef. Dat laat je zien door diverse belangen goed af te wegen en beslissingen te nemen. Je hebt affiniteit met vastgoed en VvE administratie. Tenslotte ben je flexibel in je werktijden. De vergaderingen vinden veelal in het voorjaar in de avonduren plaats.

Ons aanbod aan jou

Bij Woonwaarts werk je in een mooie organisatie in ontwikkeling, in een prettige sfeer, met betrokken en enthousiaste collega's. Wij bieden je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

  • De cao Woondiensten is van toepassing. Daarin zijn ook je arbeidsvoorwaarden geregeld.
  • Je functie is ingeschaald in I (tussen € 3.445,- en € 4.531,-). Daarnaast bieden we enkele aanvullende arbeidsvoorwaarden.
  • We bieden een arbeidsovereenkomst voor één jaar voor gemiddeld 16 – 20 uur per week.

Dit is handig om te weten

  • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Antoine Pekel, Manager Wonen, via telefoonnummer 024 382 01 00. Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.woonwaarts.nl.
  • Heb je interesse in deze functie? Stuur dan vóór maandag 21 september je motivatiebrief met CV naar Rachelle Wijnandts, HRM adviseur, hrm@woonwaarts.nl.
  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 24 september.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs. Delen via social media mag.
< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.