Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

22-08-2019 |

We zoeken een financieel adviseur

Die een stap extra kan en wil doen

We zoeken een financieel adviseur

Om ons werk goed te doen, is het belangrijk dat Woonwaarts financieel gezond is en blijft. Ben jij een kritische meedenker die feiten en cijfers laat spreken? Heb jij de ervaring in de corporatiebranche op het gebied van vastgoed control? Laat het ons weten en solliciteer!

Hiervoor ben je nodig

Als financieel adviseur ben je verantwoordelijk voor de planning- en control cyclus. Je analyseert, controleert en adviseert op financieel en fiscaal gebied. Zowel op strategisch, tactisch en/of operationeel niveau. Vastgoedwaardering en –analyses en projectcontroles vastgoed en onderhoud maken een groot onderdeel uit van je functie. Het doel is een effectieve en verantwoorde bedrijfsvoering en financiële continuïteit zodat we onze organisatiedoelen op korte en lange termijn kunnen realiseren. Dit doe je niet alleen. Je werkt in een (steeds meer zelforganiserend) team van vijf adviseurs en een databeheerder.

Dit heb je in huis

Naast ervaring met de verschillende onderdelen van de P&C cyclus heb je kennis van bedrijfsprocessen en de financiële kant van vastgoedprojecten. Je bent analytisch en communicatief sterk. Je beschikt over het vermogen om mee te denken en je te verplaatsen in de belangen van de andere afdelingen. Je kunt overtuigend adviseren en durft beslissingen te nemen. Je HBO opleiding BE of SPD heb je enige jaren geleden afgerond en nu werk je al zo’n vijf jaar op de financiële afdeling van een corporatie. Je bent bekend met de systemen AX en NCCW, en bij voorkeur met WALS. Kortom, je bent vakbekwaam, analytisch en zet die extra stap.

Ons aanbod aan jou

Bij Woonwaarts voel je je snel thuis in een mooie organisatie die nooit stilstaat. Samen met betrokken en enthousiaste collega’s werk je in een prettige sfeer, krijg je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en kun je je blijven ontwikkelen. Niet omdat het moet, maar omdat je resultaten wilt bereiken en plezier hebt in je werk.

  • CAO Woondiensten en enkele aanvullende arbeidsvoorwaarden;
  • salaris van € 3.486,- tot € 5.185,- op basis van 36 uur per week (schaal J of K, afhankelijk van kennis, vaardigheden en ervaring);
  • een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, voor 1 jaar. Daarna behoort, afhankelijk van de ontwikkelingen in de organisatie, een overeenkomst voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Dit is handig om te weten

  • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Peter Elbers, manager Financiën, via telefoonnummer 06 10 17 50 29 of met Bianca van Raamsdonk, HRM adviseur, via telefoonnummer 024 382 01 00.
  • Heb je interesse in deze functie? Stuur dan vóór maandag 16 september 2019 je motivatiebrief met CV naar Bianca van Raamsdonk, hrm@woonwaarts.nl
  • Willen we nog meer van je weten? Dan nodigen we je uit voor een selectiegesprek op woensdag 18 september 2019.
  • Social media-screening is (mogelijk) onderdeel van de sollicitatieprocedure.
  • Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden. Delen via social media mag wel!
< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.