Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

25-01-2021 |

We zoeken een medewerker Dagelijks Onderhoud

Met hart voor onze bewoners

We zoeken een medewerker Dagelijks Onderhoud

Elke werkdag komen we bij onze bewoners thuis om reparaties uit te voeren. Wij handelen deze reparaties graag zoveel mogelijk in één keer af. We vinden het namelijk belangrijk dat onze bewoners tevreden zijn. Een mooie uitdaging voor ons. Voor jou ook? Laat het ons dan weten en versterk ons team van in totaal acht medewerkers Dagelijks Onderhoud!

Hiervoor ben je nodig

Als medewerker dagelijks onderhoud werk je de hele dag herkenbaar in onze wijken. Je voert vooral kleine reparaties uit, binnen in onze woningen. Bijvoorbeeld het vervangen van kraanleertjes, maar ook het afhangen van nieuwe deuren. Daardoor ontmoet je veel bewoners en ben je nabij. Jij kent onze bewoners en zij kennen jou.

Je werkt zelfstandig en op eigen kracht. De meeste reparaties voer je namelijk alleen uit. En je bent zelf verantwoordelijk voor de materialen die je nodig hebt. Maar je staat er niet alleen voor. Samen werken we aan sociaal duurzame wijken en buurten. Daarom heb je nauw contact met de wijkteams. En lever je vanuit jouw ervaring in de wijk inbreng voor het planmatige onderhoud.

Dit heb je in huis

We zoeken een professionele collega. Je mag wat minder ervaring hebben en school net hebben afgerond. Je mag ook relevante werkervaring en brede kennis van het dagelijkse onderhoud van woningen hebben. Belangrijk is dat je gemakkelijk contact maakt met onze bewoners. En dat je netjes en klantvriendelijk te werk gaat. Niet iedere situatie is hetzelfde. Daarom ben je oplossingsgericht. En ben je in staat om binnen de kaders maatwerk toe te passen als dat nodig is.

Ons aanbod aan jou

Bij Woonwaarts werk je in een mooie organisatie die nooit stilstaat, in een prettige sfeer, met betrokken en enthousiaste collega’s. Wij bieden je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Extra informatie

  • De CAO Woondiensten is van toepassing
  • De functie is ingedeeld in schaal E, € 2.366 - € 3.135 o.b.v. 36 uur per week. De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, voor 1 jaar. Daarna behoort een overeenkomst voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden

Dit is handig om te weten

  • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Jorik Soer, teamleider Contactcentrum & Dagelijks Onderhoud, via telefoonnummer 06 – 23 57 47 37.
  • Heb je interesse in deze functie? Stuur dan vóór maandag 15 februari 2021 je motivatiebrief met CV naar Rachelle Wijnandts, HRM adviseur, hrm@woonwaarts.nl.
  • De gesprekken staan gepland op 24 februari 2021.
  • We behandelen je sollicitatie alleen als je een volledige motivatiebrief meestuurt met je CV.
  • Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden.
< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.