Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

08-06-2019 |

We zoeken een medewerker ICT die behoeften en wensen begrijpt

We zoeken een medewerker ICT die behoeften en wensen begrijpt

Om ons werk goed te doen, gebruiken we veel digitale middelen. Ben jij een dienstverlener die begrijpt dat ICT-problemen van onze medewerkers een snelle en goede oplossing nodig hebben? En zet je graag die extra stap zodat je collega’s mobiel en digitaal weer aan de slag kunnen? Laat het ons weten en solliciteer!

Hiervoor ben je nodig

Als Medewerker ICT ben je verantwoordelijk voor:

 • het operationeel houden van - en het implementeren van (nieuwe) software voor o.a. het primair systeem, kantoorautomatisering en telefonie;

 • de aanschaf en onderhoud/vervanging van de hardware en mobiele middelen;

 • de juiste werking van de infrastructuur/bekabeling voor alle aansluitingen
  zodat medewerkers optimaal mobiel en digitaal ondersteund zijn om hun werk te doen.

Daarnaast ben je beschikbaar voor vervanging en ondersteuning op alle andere taken van het team ICT. En bieden wij je de mogelijkheid om door te groeien naar de projectleiding van verschillende projecten die bijdragen aan de verbetering van de bedrijfsvoering in relatie tot ICT. 

Dit heb je in huis

Je bent klantgericht, communicatief vaardig naar gebruikers en leveranciers, en maakt op natuurlijke wijze verbinding met anderen. Je beschikt over het vermogen om mee te denken, hebt een proactieve, oplossingsgerichte houding en durft beslissingen te nemen. Je hebt technisch inzicht en bent minimaal in het bezit van een afgeronde ICT-gerichte MBO opleiding. Kortom, je bent toegankelijk, initiatiefrijk en oplossingsgericht.

Ons aanbod aan jou

Bij Woonwaarts werk je in een mooie organisatie die nooit stilstaat, in een prettige sfeer, met betrokken en enthousiaste collega’s. Wij bieden je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 • CAO Woondiensten en enkele aanvullende arbeidsvoorwaarden;

 • salaris van € 2.576,- tot € 3.685,- op basis van 36 uur per week (schaal G of H, afhankelijk van kennis, vaardigheden en ervaring);

 • een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, voor 1 jaar. Daarna behoort een overeenkomst voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Dit is handig om te weten

 • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Peter Elbers, Manager Financiën via telefoonnummer 024 – 382 01 00.

 • Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Bianca van Raamsdonk, hrm@woonwaarts.nl.

 • We behandelen je sollicitatie alleen als je motivatiebrief volledig is.

 • Vermeld ook je eventuele vakantieplannen in je brief.

 • Social media-screening is (mogelijk) onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 • Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden. Delen via social media mag wel!

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.