Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

28-08-2020 |

We zoeken een motiverende coach voor onze zelforganiserende teams!

We zoeken een motiverende coach voor onze zelforganiserende teams!

Richt jij je met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op ontwikkeling van teams en teamleden? Denk je in oplossingen en mogelijkheden en ben je resultaatgericht? En heb je ervaring met het coachen van zelforganiserende teams? Laat het ons weten en solliciteer!

Woonwaarts is een woningcorporatie met bijna 11.500 woningen in de wijken en dorpen van de gemeenten in Beuningen, Druten en Nijmegen. Met zo'n 115 medewerkers (bijna 100 fte) zetten we ons in voor de ambities van Woonwaarts. We werken aan een organisatie die mensen prikkelt om nét die stap extra te zetten. Zodat ieder vanuit eigen kracht sámen tot het beste resultaat komt. We zijn actief in onze buurten. We onderzoeken de mogelijkheden om nog zichtbaarder en dichter bij onze bewoners te zijn.

Hiervoor ben je nodig

Je coacht op verzoek alle teams binnen Woonwaarts vanuit betrokkenheid en verbinding. Je zet hierbij verschillende interventiemethoden en technieken in, afhankelijk van de vraag en het team. Je ondersteunt de teams in hun ontwikkelproces zodanig dat het team als geheel beter gaat functioneren en ze hun teamresultaten bereiken. Je stimuleert de eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, het leervermogen en mede-eigenaarschap van de teamleden, zodat zij in staat zijn te werken volgens de visie en organiseerprincipes van Woonwaarts.

Dit heb je in huis

Je hebt aantoonbaar hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde coach-opleiding. Je coacht al enkele jaren teams en hebt affiniteit en ervaring met het ontwikkelen van zelforganiserende teams. Kernwoorden die bij jou passen zijn: maatschappelijk betrokken, ruimte (geven) om te ondernemen, samenwerken, vertrouwen, luisteren, denken in oplossingen en mogelijkheden, resultaatgericht, daadkrachtig, communicatief, (zelf)reflectie, humor en (organisatie)sensitief. 

Ons aanbod aan jou

Bij Woonwaarts voel je je snel thuis in een mooie organisatie die nooit stilstaat. Samen met betrokken, professionele en enthousiaste collega’s werk je in een prettige sfeer, krijg je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Niet omdat het moet, maar omdat je resultaten wilt bereiken en plezier hebt in je werk. Je maakt onderdeel uit van het HRM team en valt hiërarchisch onder de manager Bedrijfsvoering.

 • De cao Woondiensten is van toepassing. Daarin zijn ook je arbeidsvoorwaarden geregeld.
 • Daarnaast bieden wij enkele aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder de regeling vergoeding woonwerk verkeer.
 • Je functie is ingedeeld in schaal J (€ 3.680,- / € 4.971,– bruto per maand). Definitieve inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Je krijgt een contract voor gemiddeld 24 uur per week voor maximaal 2 jaar.

Dit is handig om te weten

 • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Koos de Pijper, manager Bedrijfsvoering, of Bianca van Raamsdonk, HRM adviseur, via telefoonnummer 024 382 01 00.
 • Voor meer informatie over de organisatie kijk je op www.woonwaarts.nl.
 • Heb je interesse in deze functie? Stuur dan vóór maandag 21 september 2020 je motivatiebrief met CV naar Rachelle Wijnandts, HRM adviseur, hrm@woonwaarts.nl.
 • De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 28 september 2020. Een tweede selectiegesprek vindt plaats op woensdag 30 september 2020.
 • Een assessment en social media-screening is (mogelijk) onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan.
 • Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden. Delen via social media mag wel!
< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.