Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

19-05-2020 |

We zoeken een relatiemanager met een zorghart voor onze bewoners

We zoeken een relatiemanager met een zorghart voor onze bewoners

Samen met onze medewerkers, bewoners en organisaties werken we aan wijken en buurten waar iedereen zich thuis voelt. Nu en in de toekomst. We bieden maatwerk waar dat nodig is. We vinden het belangrijk dat onze bewoners zich prettig voelen in hun omgeving. Een mooie uitdaging voor ons. Voor jou ook? Laat het ons weten!

Hiervoor ben je nodig

Als woningcorporatie verhuren we in onze wijken en buurten ook maatschappelijk vastgoed aan diverse zorg- en welzijnsorganisaties. Zij zorgen ervoor dat hun bewoners hier een thuis vinden. Bij Woonwaarts ben jij verantwoordelijk voor het relatiebeheer van dit maatschappelijk vastgoed. Je bent het (contractuele) aanspreekpunt voor onze klanten. Je hebt en houdt hiervoor regelmatig contact met zorgpartijen en overige maatschappelijke organisaties. Je acquireert, onderhandelt en maakt prijsafspraken met deze relaties.

Ook draag je bij aan het beleid rondom wonen, zorg en welzijn. Daarvoor volg, analyseer en vertaal je richtlijnen van de overheid en relevante (lokale) marktontwikkelingen op het gebied van het maatschappelijk vastgoed.

Dit heb je in huis

Je bent klantgericht, maakt gemakkelijk op een prettige manier contact met anderen en bent in staat je gesprek aan te passen aan degene die je tegenkomt. Je bent de schakel tussen de relaties van het maatschappelijk vastgoed en je collega’s die de woningen verhuren. Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van (bedrijfsmaatschappelijke) verhuur, wonen, welzijn en zorg. Je komt met innovatieve ideeën waarbij je denkt in kansen en mogelijkheden. Dit weet je niet alleen mondeling goed over te brengen, maar ook schriftelijk via een beleidsadvies.

Kortom, je bent toegankelijk, verbindend, en initiërend.

Ons aanbod aan jou

Bij Woonwaarts werk je in een mooie organisatie die nooit stilstaat, in een prettige sfeer, met betrokken en enthousiaste collega’s. Wij bieden je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

  • De CAO Woondiensten is van toepassing.
  • De functie is ingedeeld in schaal I. De hoogte van jouw salaris hangt af van je kennis en ervaring.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week, voor 1 jaar. Daarna behoort een overeenkomst voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Dit is handig om te weten

  • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Antoine Pekel, manager wonen, via telefoonnummer 024 382 01 00.
  • Heb je interesse in deze functie? Stuur dan vóór zondag 31 mei je motivatiebrief met CV naar Rachelle Wijnandts, HRM adviseur, hrm@woonwaarts.nl.
  • We nemen je sollicitatie alleen mee als je ons een volledige motivatiebrief stuurt.
  • Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden. Delen via social media mag wel!
< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.