Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

19-09-2019 |

We zoeken een wijkbeheerder met hart voor onze huurders

We zoeken een wijkbeheerder met hart voor onze huurders

Iedere dag heb je contact met onze huurders. Je loopt door de wijken, kent de huurders en zij kennen jou. Bij Woonwaarts vinden we het belangrijk dat onze huurders tevreden zijn. Een mooie uitdaging voor ons. Voor jou ook? Laat het ons weten en solliciteer!

Hiervoor ben je nodig

De wijkbeheerder is een spin in het web als het gaat om sociaal beheer. Je bent hierin het eerste aanspreekpunt in de wijk voor de huurders. Jouw focus ligt op leefbaarheid, bewonersparticipatie, preventie en handhaving (schoon, heel, veilig). Hiervoor werk je veel samen met andere partijen, zowel intern als extern.

Dit heb je in huis

Je bent klantgericht, maakt gemakkelijk op een prettige manier contact met anderen en bent in staat je gesprek aan te passen aan degene die je tegenkomt. Je begrijpt de huurder en de huurder begrijpt jou. Dit zorgt ervoor dat onze huurders tevreden zijn over onze dienstverlening. Tegelijkertijd durf je kritisch te zijn en lastige zaken bespreekbaar te maken, zonder daarbij in een juridisch traject te komen. Samenwerken is een van je kernkwaliteiten. Kortom, je bent toegankelijk, aanspreekbaar en zichtbaar.

Ons aanbod aan jou

Bij Woonwaarts werk je in een mooie organisatie die nooit stilstaat, in een prettige sfeer, met betrokken en enthousiaste collega’s. Wij bieden je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Aanvullende informatie:

  • De CAO Woondiensten is van toepassing;

  • De functie is ingedeeld in schaal E; De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;

  • Een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, voor 1 jaar. Daarna behoort een overeenkomst voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Dit is handig om te weten

  • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Antoine Pekel, Manager Wonen, via telefoonnummer 024-3820100.

  • Heb je interesse in deze functie? Stuur dan vóór vrijdag 4 oktober je motivatiebrief met CV naar Rachelle Wijnandts, HRM adviseur, hrm@woonwaarts.nl.

  • We behandelen je sollicitatie alleen als je motivatiebrief volledig is.

  • Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden.

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.