Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

18-09-2019 |

We zoeken twee tijdelijke medewerkers voor ons contactcentrum

We zoeken twee tijdelijke medewerkers voor ons contactcentrum

Ons contactcentrum (CC) heeft per telefoon en e-mail veel contact met onze huurders, woningzoekenden en zakelijke relaties. We vinden het belangrijk dat ze tevreden zijn. Een mooie uitdaging voor ons. Voor jou ook? Solliciteer!

Hiervoor ben je nodig

Iedere week worden we meer dan 1.000 keer gebeld en 200 keer gemaild. Het liefst handelen we minimaal 80% van deze contactmomenten op het CC af. Dit doen we op een klantvriendelijke manier. Zo willen we zelf namelijk ook behandeld worden. Veel voorkomende gespreksonderwerpen zijn het huren van een woning (via Entree.nu), huurbetalingen, overlastmeldingen en reparatieverzoeken. In verband met een tijdelijke verschuiving binnen het team zoeken we twee medewerkers voor de periode van 6 maanden.

Dit heb je in huis

Je begrijpt dat deze functie draait om contactmomenten met huurders en andere relaties. Persoonlijk contact is voor jou dan ook geen bijzaak, het is iets dat je graag doet. En waar je goed in bent! Je bent klantgericht, communicatief vaardig en maakt op een prettige manier contact met anderen. Samenwerken is een van je kernkwaliteiten, want samen breng je het team naar een hoger niveau. Je durft je eigen werk binnen de kaders zelf te organiseren, kritisch te zijn en lastige zaken bespreekbaar te maken.

Deze flexibiliteit verwachten we van je 

We zijn graag goed bereikbaar, op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Daarom kan en wil je extra uren werken als het nodig is. Bijvoorbeeld als collega’s ziek zijn, of verlof hebben. Dit proberen we minimaal 4 weken van tevoren door te geven. Maar soms is je extra inzet op heel korte termijn nodig. Je werkt in een normale week 16 uur, verdeeld over twee dagen. De extra werkdagen zijn niet altijd even lang. Dat kan alles tussen 4 en 8 uur zijn, maar altijd tussen 8.30 uur en 17.00 uur.

Ons aanbod aan jou

  • Een contract voor 6 maanden voor 16 uur per week

  • CAO Woondiensten 2019-2020

  • Salaris van € 2.434 - € 3.340 o.b.v. 36 uur per week in schaal F (€ 1.081 - € 1.484 voor 16 uur)

Dit is handig om te weten

  • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Jorik Soer, Teamleider Contactcentrum en Dagelijks Onderhoud, via telefoonnummer 06 - 23 57 47 37.

  • Heb je interesse in deze functie? Reageer dan vóór vrijdag 4 oktober 2019. Stuur altijd een motivatiebrief met CV. Wil je ons mailen? Dat kan naar Rachelle Wijnandts, P&O adviseur, via HRM@woonwaarts.nl

  • Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden. Delen via social media mag wel!

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.