Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

11-03-2021 |

Wij zoeken een ondernemende wijkregisseur (32-36 uur)

Met visie op wijken en buurten


Heb jij een visie op wat er vanuit de maatschappelijke doelstelling van een corporatie nodig is in een wijk? Lukt het je om deze om te zetten in voorstellen? En kun jij met samenwerken en integraal denken een goed resultaat neerzetten voor de organisatie? Solliciteer dan om ons team van wijkregisseurs te versterken.

Hiervoor ben je nodig

Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de gebiedsplannen. Jij vertaalt de strategische organisatiedoelstellingen en ambities op tactisch niveau naar de diverse gebieden en daarna naar de diverse wijken. Het accent ligt op de maatschappelijke activiteiten (en het maatschappelijk rendement). Je hebt een visie op wat er nodig is in een wijk en je kunt deze visie omzetten in voorstellen.

Je stuurt op de maatschappelijke opgaven/rendement binnen het werkgebied. Binnen de gebiedsgerichte activiteiten kun je zelfstandig beslissen en beleidskeuzes en/of opdrachten doorzetten richting (voorbereiding op) de operationele uitvoering in de wijkteams.

Je overlegt met betrokken collega’s, zoals vastgoedadviseurs en de vastgoedstrateeg. Daarnaast heb je veel externe contacten met wijkraden/wijkmanagement en andere sociaal-maatschappelijke organisaties op gebiedsniveau. Vanuit die samenwerking lever je een inhoudelijke bijdrage aan complexplannen, verbeter je de leefkwaliteit binnen onze buurten en dorpen, optimaliseer je de communicatie met bewoners en laat je bijzondere projecten en/of aandachtsgebieden slagen.

Tenslotte ben je betrokken bij bewonersparticipatie op wijk- en gebiedsniveau.

Dit heb je in huis

Je hebt een sterke focus op gebiedsgericht werken vanuit een brede maatschappelijke context. Je denkt (proactief) mee op strategisch en tactisch niveau. Je kunt een goede vertaalslag maken van de strategie naar de praktijk en je houdt rekening met de beschikbaarheid, betaalbaarheid en kwaliteit voor de doelgroep. Je bent resultaatgericht, durft beslissingen te nemen, kunt overtuigen en gaat nieuwe opgaven niet uit de weg. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de wijkgerichte teams en de werkprocessen binnen het wijkteam. Je geeft het wijkteam alle ruimte voor zelforganisatie, zonder dat dit ten koste gaat van de zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid van het team en haar leden. Tevens ben je in staat om door middel van samenwerken en overstijgend denken een goed resultaat voor de organisatie neer te zetten.

Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en beschikt over ruime ervaring op het gebied van volkshuisvesting, wijkmanagement, leefbaarheid en regievoering vanuit/met maatschappelijke organisaties. 

Ons aanbod aan jou

We bieden je een mooie baan binnen een woningcorporatie in ontwikkeling met een fijne werksfeer. Je krijgt  veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het salaris is vastgesteld op basis van de cao Woondiensten, waarin ook je arbeidsvoorwaarden geregeld zijn. De functie is ingeschaald in J (tussen € 3.680,- en € 4.971,-). Daarnaast bieden we enkele aanvullende arbeidsvoorwaarden.

We gaan met elkaar een contract aan voor een periode van 1 jaar, met zicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Dit is handig om te weten

  • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Antoine Pekel, manager Wonen, of Rachelle Wijnandts, HRM adviseur, via telefoonnummer 024 382 01 00. Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.woonwaarts.nl.
  • Heb je interesse in de functie? Stuur dan vóór woensdag 25 maart 2021 je motivatiebrief met CV naar HRM, ter attentie van Rachelle Wijnandts (hrm@woonwaarts.nl). De gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 6 april.  
  • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.
  • We zoeken binnen en buiten onze organisatie naar een wijkregisseur. Zijn er twee sollicitanten van gelijke geschiktheid? Dan heeft de interne kandidaat onze voorkeur.

Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden. Delen via social media mag wel!

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.