Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

14-07-2020 |

Woonwaarts en Stichting Present Nijmegen werken samen voor onze huurders!

Praktische hulp bij armoede, slechte gezondheid of sociaal isolement

Woonwaarts en Stichting Present Nijmegen werken samen voor onze huurders!

Op dinsdag 14 juli tekenden Antoine Pekel, manager Wonen bij Woonwaarts, en Dolly Toonen, voorzitter van Stichting Present Nijmegen, een samenwerkingsovereenkomst. Hiermee maakten beide organisaties de afspraken die zij al met elkaar hebben, officieel.

Huurders met onvoldoende sociaal netwerk krijgen praktische hulp van Stichting Present. Bijvoorbeeld het onderhouden van een tuin of het opruimen van een huis. Dit doen vrijwilligers en alleen als de huurder dit wil.

In 2019 kwam Stichting Present al dertien keer in actie voor huurders van Woonwaarts

Antoine Pekel: “Woonwaarts weet wat er speelt in wijken en buurten. Wij kennen de situatie van bewoners. Om hen en de buurt vooruit te helpen werken we samen met (maatschappelijke) partners. Wij voegen Stichting Present graag toe aan ons partnernetwerk. Wij kunnen nu volgens afspraken een beroep doen op de kwaliteiten van de vrijwilligers van Stichting Present.”

Beide organisaties geven samen een impuls aan de directe woonsituatie van mensen

En aan de leefbaarheid van een buurt. Voor elke casus ontvangt Stichting Present een financiële vergoeding. Op deze manier steunt Woonwaarts het werk van Stichting Present. 

Over Stichting Present

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk biedt Present de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor één dagdeel of voor langere tijd.

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.