Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Duurzaam wonen in hartje Beuningen

Op de locatie van de voormalige kringloopwinkel bouwen we een appartementengebouw met 30 sociale huurwoningen. Dit doen we omdat er in het centrum van Beuningen behoefte is aan dit type woningen. Daarnaast zorgen de 30 nieuwe appartementen voor doorstroming binnen de gemeente Beuningen: Mensen gaan verhuizen waardoor er weer woningen vrij komen. We dragen met de bouw bij aan het aantrekkelijker maken van de buurt. Een buurt die klaar is voor de toekomst en waar iedereen welkom is. Alle appartementen zijn levensloopgeschikt. Dit wil zeggen dat als je minder mobiel of slechter ter been wordt, je niet om die reden hoeft te verhuizen. Zo liggen er bijvoorbeeld nergens hoge drempels in de appartementen waardoor je je makkelijk kunt bewegen met een rollator. 

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor een- en tweepersoonshuishoudens, voor jong en oud. 

Locatie en woningen

De 30 appartementen liggen op de hoek Bongerdstraat/Kerkplein in een woongebouw met drie woonlagen en een ondergrondse parkeerkelder. Direct naast het centrum met alle winkels en andere voorzieningen binnen handbereik. En ook naast het zorgcentrum Alde Steeg. De appartementen hebben een oppervlakte van 60 tot 70m2 en hebben 1 of 2 slaapkamers. 

Alle 30 appartementen hebben een netto huurprijs van € 619,00 (prijspeil 2020). De huurprijs is exclusief € 62,00 servicekosten.  

De huurprijs is inclusief de huur van een eigen parkeerplaats. In de ondergrondse parkeerkelder komen 19 parkeerplaatsen. De overige 11 parkeerplaatsen liggen naast het gebouw op eigen terrein. 

Verhuur

We verhuren 16 appartementen via meettijd en 2 appartementen via loting. Van dinsdag 17 november t/m zondag 22 november konden kandidaten reageren op 2 advertenties via www.entree.nu. In december wijzen we de woningen toe. Reageren is dus niet meer mogelijk.

2 appartementen wijzen we direct toe aan kandidaten vanuit het Beuningse project ‘van groot naar beter’. Dit zijn de adressen Bongerdstraat 21 en 39. Het gaat om huurders van minimaal 65 jaar die een eengezinswoning achterlaten in Beuningen.

10 appartementen verhuren we via Zorggroep Maas & Waal

De behoefte aan zelfstandig wonen met zorg in de buurt is groot. Alle appartementen zijn levensloopgeschikt en liggen naast de locatie Alde Steeg van de Zorggroep Maas & Waal. Bij uitstek geschikt dus voor mensen die zorg nodig hebben, maar wel graag zelfstandig blijven wonen, met of zonder partner. Voor 10 appartementen werken we daarom samen met Zorggroep Maas & Waal. 

Heb je een Wlz-indicatie, ontvang je of wil je zorg van de Zorggroep Maas & Waal en heb je interesse in een van de tien appartementen? Neem dan contact op met de medewerkers van Zorgbemiddeling via zMW Klantenservice: 0487 - 59 96 66 of klantenservice@zmw.nl. Uiteindelijk huur je de woning van Woonwaarts.  

Huur je nu een woning van Woonwaarts in de gemeente Beuningen? Dan krijg je voorrang op de andere kandidaten van Zorggroep Maas & Waal. Meettijd is niet van toepassing omdat de toewijzing niet via Entree gaat. Voor deze 10 appartementen geldt wel het passend toewijzen. Dit betekent dat je totale huishoudinkomen niet meer dan €39.055 is. 

Wil me meer weten over de verhuur via Zorggroep Maas & Waal? Kijk dan op www.zmw.nl.   

Deze 10 appartementen wijzen we rechtstreeks toe, buiten Entree om. Daarom adverteren we deze appartementen niet op Entree. Reageren kan nog steeds! 

Brochure en plattegronden

Bekijk hier de (verhuur)brochure en hier de plattegronden van alle appartementen en een aantal video's.  

Let op: Je kunt alleen nog reageren op de 10 appartementen die we via Zorrgroep Maas & Waal verhuren.

Samenwerking

Giesbers uit Wijchen ontwikkelt en bouwt de 30 appartementen voor ons. Woon je direct in de buurt van het Kerkplein en wil je op de hoogte blijven van praktische zaken tijdens de bouw? Meld je dan aan via de website van Giesbers. Het ontwerp is van opZoom architecten bv. 

Bijzonderheden

Alle appartementen worden gasloos en het gebouw is zeer energiezuinig. Dit betekent een duurzaam gebouw en lagere woonlasten.

In het gebouw komt een overdekte binnenplaats. Naast energetische voordelen, biedt de binnenplaats een fantastische plek om medebewoners te ontmoeten. Hieronder zie je een sfeerbeeld van hoe de binnenplaats er uit kan komen te zien. De precieze invulling van de binnenplaats werken we graag uit met de mensen die er gaan wonen.

 

 

 

 

Nieuws

Misschien heb je recht op een eenmalige verlaging van je huur


06-01-2021

Is je inkomen in verhouding tot je huurprijs laag? Dan krijg je volgens de overheid in 2021 een e...


lees meer >

Rekeningnummer voor betalen huur


29-12-2020

Vanaf deze maand gebruiken we één bankrekeningnummer voor al onze betalingen. Dus o...


lees meer >

Boek De Gemeenschap 1920 – 2019


21-12-2020

Historica Ingrid Jacobs kreeg vóór de fusie met Standvast Wonen de opdracht om een ...


lees meer >

Bewonerskrant Thuis in de buurt is uit!


18-12-2020

Deze week ligt de decemberuitgave van onze bewonerskrant Thuis in de buurt bij al onze huurders i...


lees meer >

Corona: deze maatregelen nemen wij


15-12-2020

Woonwaarts volgt het advies van het RIVM. We nemen maatregelen om verdere verspreiding van het co...


lees meer >
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.