Dit zijn wij

Wij zijn Woonwaarts. Een woningcorporatie werkzaam in de gemeenten Beuningen, Druten en Nijmegen. Daar werken we elke dag samen met bewoners en partners aan sociaal duurzame buurten. Buurten waar mensen zich thuis voelen en fijn met elkaar samen leven. Nu en in de toekomst.

Ons motto is Thuis in de buurt. Wij geloven dat je thuis voelen in je buurt, het verschil maakt. Dat geldt voor ons, dat geldt voor jou. Want als je je goed voelt, haal je het beste uit jezelf én anderen. Dan zet je dat stapje extra om je omgeving mooier te maken. Daar wordt je omgeving beter van, maar jijzelf ook. Zo brengen we samen iets in beweging, waar anderen in de omgeving ook weer energie van krijgen.

Onze pijlers

Onze manier om buurten en wijken aantrekkelijk te maken en te houden, rust op drie strategische pijlers. Alles wat we investeren en doen, meten we hieraan af. Door herkenbaar en nabij te zijn, richten we ons, nog meer dan voorheen, op wat nodig is in een buurt. Zo dragen we bij aan sociaal duurzame buurten, waarbij we niet alleen kijken naar toekomstbestendige en betaalbare woningen, maar ook wat huurders nodig hebben om zo lang mogelijk prettig en zelfstandig te wonen in hun buurt. Daarbij faciliteren we zoveel mogelijk de eigen kracht van een huurder en zijn netwerk, maar bieden we ook maatwerk waar dat nodig is. Ons doel is het realiseren van onze missie waarmee we bijdragen aan een samenleving met voldoende energie en rek voor het aangaan van maatschappelijke opgaven en uitdagingen in het nu en in de toekomst.

Bekijk hieronder ons verhaal. Meer weten? Hier bekijk je onze volledige strategische visie.

Onze missie

Samen werken we aan wijken en buurten waar iedereen zich thuis voelt. Buurten waar jij je actief
voor inzet. Nu en in de toekomst.

Onze visie

Gemengde wijken en buurten zijn voor ons geen doel op zich, maar een middel om een omgeving te maken waar mensen zich thuis voelen. Wijken waar bewoners tot meer in staat zijn en die daardoor toekomstbestendig zijn.

Bekijk hier onze visie in vogelvlucht.