Klacht melden

We doen ons best om het wonen voor jou zo prettig mogelijk te maken. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over onze service. Laat ons dit weten. Samen bekijken we wat we kunnen doen.

Kijk bij wie je je klacht moet melden

Een klacht kan over verschillende onderwerpen gaan. Je kunt bijvoorbeeld een klacht hebben over de manier waarop een medewerker je te woord heeft gestaan, over de oplevering van je nieuwe woning of over de hoogte van de eindafrekening van de servicekosten. Dit soort klachten meld je bij ons.

Is de klacht voor Woonwaarts? Neem contact met ons op

Ben je niet tevreden over onze service en is de klacht voor ons? Neem dan eerst contact op met ons Contactcentrum. Dit doe je via info@woonwaarts.nl. Omschrijf je klacht zo duidelijk en volledig mogelijk. Samen bekijken we vervolgens wat we kunnen doen.

Je hebt contact met ons gehad over je klacht en je bent niet tevreden over de afhandeling hiervan.

Dan meld je je klacht aan onze Klachtencoördinator via het online klachtenformulier. Je ontvangt binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging en binnen twee werkweken een inhoudelijke reactie op je klacht. Ben je niet tevreden over deze klachtafhandeling? Dan laat je dat binnen twee weken aan ons weten. Ben je tevreden over de afhandeling? Dan is je klacht afgehandeld.

Je hebt een klacht ingediend bij de Klachtencoördinator en je bent niet tevreden met de uitkomst

Komen we er samen niet uit en blijf je ontevreden? Dan kun je je klacht indienen bij de Klachtencommissie Woningcorporaties regio Nijmegen. Om dit te kunnen doen, heb je een eindstandpunt van onze directie nodig.

Klachtencommissie Woningcorporaties regio Nijmegen

Wij zijn aangesloten bij de Klachtencommissie Woningcorporaties regio Nijmegen. Deze onafhankelijke commissie behandelt kosteloos je klacht. De commissie neemt klachten ouder dan één jaar, zaken die verwikkeld zijn in een gerechtelijke procedure en klachten die te maken hebben met de huurprijs en andere betalingsverplichtingen níet in behandeling.

Meer informatie en het klachtenformulier vind je op de website van Klachtencommissie Woningcorporaties regio Nijmegen.